Minden menü ajánlat az esküvő rendezvényeinken közkedvelt ételsorokat tartalmazza, de összetétele opcionális, így természetesen lehetőség van az Önök egyedi igényének megfelelő menük kialakítására is, hogy a legjobban alkalmazkodjon az önök stílusához és a saját ízlésükhöz.
Az előre összeállított menü ajánlatainkat a klasszikus, ültetett ebéd vagy vacsora igényeire formáltuk, de ezektől eltérően állófogadás vagy koktél party ajánlatokat is szívesen kidolgozunk.
Büféasztalos ajánlatainkat azoknak ajánljuk akik szeretnék, hogy vendégeik kedvük szerint válogathassanak a menü kínálatából.
A kombinált ajánlatok esetében az előételek és a leves felszolgálva, a főételeket és desszerteket a büféasztalról választva fogyaszthatják a vendégek.
A különlegesebb menüsorokhoz az ültetett tányérszervizes felszolgálás a legalkalmasabb forma. Ilyen ajánlatainkat az gálavacsorák pontban találják.
Legyen szó akár hagyományos vagy elegáns tortáról , cukrászaink a legnagyobb szakértelemmel készítik el. Torta választékunk megkönnyíti a döntését.
1 pohár pezsgő, pezsgőkoktél, alkoholmentes koktél
{ 1 glass of champagne, champagne coctail, non-alcoholic coctail }
Saláta kavalkád, morzsolt kecskesajttal zöldfűszeres öntettel
{ Fresh mix salad w. goat cheese and fine herbs dressing }
Zöldfűszeres hideg jércetekercs, coleslaw salátával
{ Spicy paultry terrine w. beatrooth-potato salad }
Angolos hátszín szeletek, rukkola salátával és parmezánforgáccsal
{ Roasted beef w. rucula salad and parmesan cheese }
Újházi tyúkhúsleves, lúdgége tésztával
{ Chicken brooth w. noodle }
Spenótos gnocchi gránátalmás rukkolával
{ Spinach gnocchi w. pomagranate and rucula }
Faszénen sült tanyasi csirkemell sült paprikamártással, grillezett pollentával
{ Grilled breast of chicken w. paprika sauce and polenta }
Egészben sült fokhagymás tarja, sztroganoff raguval
{ Haul baked pork’s clod w. Stroganoff ragout }
Bélszínérmék francia mustárban pácolva, grillen sütve gyöngyhagymás burgonyával
{ Beef medalions w. french mustard and pearl onion-potato }
Fogas szeletek szezámmagos bundában, párolt vajas zöldségekkel, jázmin rizzsel
{ Deep fried pike perch w. steamed vegetables and jasmine rice }
Somlói galuska rumos csokoládé öntettel
{ Chocolate sponge cake, w. raisin }
Málnás müzlitorta (mindenmentes)
{ Milky rice w. forest fruit/ (dairy-free, glutenfree }
Karamellás sült sajttorta
{ Baked caramel cheesecake }
Zöld fűszeres kecskesajt mousse fokhagymás pirítóssal, szálas caprival
{ Fine herbs goat cheese mousse w. graham bread and caper }
Hideg füstölt lazac, citromos olívás jégsalátán
{ smoked salmon w. lemon-olive lettuce }
Hidegen füstölt sonkarózsák, fűszeres ricotta krémmel
{ Smoked ham w. spicy ricotta cream }
Francia rakott burgonya parajjal
{ Layered frenc potato w. spinach }
Vajban sült ropogós harcsafilé, sült zöldséges jázmin rizzsel
{ Crispy catfish fillet w. vegetarian jasmine rice }
Kacsacomb aszalt szilvás lilakáposztával hagymás tört burgonyával
{ Leg of duck w. plum-cabbage and onion potato dumpling }
Szarvas ragu dijoni mustáros krémmártásban, szalvéta gombóccal
{ Deer ragout w. mustard gravy and bread dumpling }
Zöldspárgával szúrt jérce filé rukkolás sült zöldségekkel
{ Breast of chicken stuffed w. green asparagus, grilled vegetables }
Francia csokis alma torta
{ French chocolate apple cake }
Lime-os-meggyes pite
{ Sour cherry pie }
Vaníliás-epres triffle
(gyümölcsös-krémes piskóta óriás kehelyben)
{ Vanilla-strawberry triffle }
1 pohár pezsgő, pezsgőkoktél, alkoholmentes koktél
{ 1 glass of champagne, champagne coctail, non-alcoholic coctail }
Konyakos libamáj pástétom dióval és aszalt szilvával és bagettel, Érlelt házi sonka , marinált paprikával
{ Cognac goose liver paté and aubergine cream w. pinenut pesto and baguette }
Tárkonyos csirkeragu leves, burgonyagombóccal
{ Tarragon chicken ragout soup w. potato dumpling }
Zöldséges lasagne sült paradicsommártással (vegetáriánus)
{ Vegetarian lasagne w. tomato sauce }
Omlós vajhal falatok parajos mascarponés garganellivel és reggiano sajttal
{ Butter fish w. spinach-mascarpone garganelli and reggiano cheese }
Vargányagombával göngyölt csirkecomb filé
{ Fillet of chicken leg stuffed w. buletus }
Bélszín érmék friss lecsóval, burgonya tortával
{ Beef medalions w. „letcho” and potato cake }
Mini citromtorta falatok, limonchelloval
{ Small lemon cake w. limonchello }
Csokoládés rétes marcipánnal, mandulával
{ Chocolate struddle w. marzipan and almond }
Tiramisu
{ Tiramisu }
Libamáj szeletek lilahagymával, borskéregben sült hideg szűzpecsenye, csípős alma chutney-vel
{ Slice of goose liver w. onion and pepper pork roast w. apple chutney }
Marhafartő leves falusi csigatésztával és metélt zöldségekkel
{ Beef broth w. noddle and vegetables }
Paradicsomos penne füstölt scamorza sajttal (vegetáriánus)
{ Penne w. tomato sauce and scamorza cheese (vegetarian) }
Roston sült lepényhal filé, kapros rákraguval és jázmin rizzsel
{ Grilled flatfish w. dill-shrimp ragout and jasmine rice }
Ropogós kacsacomb és kacsamell falatok, fokhagymás pecsenyelével és káposztás rétessel
{ Crispy leg and breast of duck w. garlic gravy and cabbage struddle }
Mini bécsi szelet sertés szűzből, petrezselymes burgonyával
{ Small Wiener-Schnitzel w. persley potato }
Vörösboros szürke marha ragu, házi burgonya fánkkal
{ Red-wine grey cattle ragout w. potato donuts }
Brownie kandírozott naranccsal
{ Brownie w. candy orange }
Fűszeres répa torta mascarpone krémmel
{ Spicy carrot cake w. mascarpone cream }
Bourbon madártej
{ Chocolate struddle w. marzipan and almond }
Lazactatár citrusos krémsajttal, capribogyóval
{ Salmon tartar w. citric cream-cheese and caper }
Kakas erőleves saját húsával, zöldség szalmával, csigatésztával
{ Chicken broth w. noddle and vegetables }
Bébi parajos tejszínes gnocchi aszalt paradicsommal, parmezán pehellyel (vegetáriánus)
{ Creamy spinach gnocchi w. tomato and parmesan cheese (vegetarian) }
Harcsapaprikás, kapros túrós csuszával
{ Catfish paprika w. dill-cottage cheese noodle }
Gyömbérrel pácolt bőrös pulyka tekercs rozmaringos tepsis burgonyával
{ Ginger turkey roll w. rosemary potato }
Tejben pácolt borjúszelet, petrezselymes sajtmártással, cukkini lepénnyel
{ Milk marinated veal w. persly cheese sauce and courgette scon }
Vadpörkölt erdei gombákkal és áfonyamártással, házi burgonya fánkkal
{ Mixed wild stew w. mushroom, cranberry sauce and potato donut }
Lágy csokoládétorta Bailey’s krémmel
{ Chocolate cake w. Bailey’s cream }
Aszalt gyümölcsös sült túró fánk, házi baracklekvárral
{ Cottage cheese donut w. dried forest fruit and apricot marmalade }
Almás-diós pite
{ Apple-walnut pie }
1 pohár pezsgő, pezsgőkoktél, alkoholmentes koktél
{ 1 glass of champagne, champagne coctail, non-alcoholic coctail }
Füstölt pisztráng, zelleres, almás torma habbal, rügy salátával
{ Smoked trout w. celery-apple-horse raddish mousse and salad }
Újházi tyúkhúsleves
{ Chicken broth }
Mézes bodzában pácolt rosé kacsamell kakukkfüves ropogós nudlival, körte chutney-val
{ Honey-goose berry breast of duck w. thym noodle and pear chutney }
Sült karamellás sajt torta rebarbara dzsemmel
{ Baked caramel cheesecake w. rhubarb jam }
Konfitált libamell carpaccio, házi majonézzel olívás kenyér salátával
{ Confit goose breast carpaccio w. mayonaise and olive bread salad }
Tárkonyos csirke raguleves, házi gnocchival
{ Tarragon chicken ragout soup w. gnocchi }
Tűzdelt szarvas szelet, sült vargányával, forró tökmagos céklával
{ Deer fillet w. fried buletus and pumpkin seed-beetrooth }
Lágy csokoládétorta Bailey’s krémmel
{ Chocolate cake w. Bailey’s cream}
Érlelt házi sonka tormás rukkolával, marinált paprikával
{ Well-hung ham w. horse raddish rucula and marinated paprika }
Fácán esszencia libamájas fánkkal
{ Pheasant consume w. goose liver donut }
Borjú karaj chilis óriás garnélával zsályás francia lecsóval, burgonya tortával
{ Veal tenderloin w. chili king prawn and sage ratatouille, potato cake }
Mascarponés-amaréna meggyes mini torta kesudió grillázzsal
{ Mascarpone-sour cherry cake w. cashew brittle}
Mini töltött káposzta
{ Small stuffed cabbage }
Hazai sajt választék almával, dióval
{ Mixed cheese selection w. apple and walnut }
Vagy / OR
Borjú paprikás galuskával
{ Veal paprika stew w. gnocchi }
Magyaros, vegyes ízelítő zöldségekkel
{ Hungarian mixes appatizer w. vegetables}
A rendezvény ideje alatt korlátlan fogyasztás az alábbi italokból:
Szénsavas üdítők (Coca-Cola)
Rostos üdítők (Cappy)
Szénsavas-szénsavmentes ásványvíz (Naturaqua)
Olaszrizling (Bujdosó pince)
Kékfrankos Rosé (Bujdosó pince)
Cabernet Cuvée (Bujdosó pince)
Csapolt sörök (Dreher)
Kávék (Café Perté)
Finlandia vodka
Johnnie Walker Red Whisky
Bacardi
Gordon’s Gin
Unicum
Az italcsomagban található borok változtatásának jogát fenntartjuk!
Az egyéb italok külön kerülnek felszámolásra a’la carte rendelés szerint.
A számla végösszegéhez éttermünk hozzászámolja a 13%-os felszolgálási díjat.
Az esküvőkön a DJ és zenekar szolgáltatás hangerejét az Újbudai szabályozásnak megfelelően limiterrel szabályozzuk. Ez nem befolyásolja a szórakozást.
Az esküvőn dolgozó szolgáltatók a menüket 75%-os áron tudják fogyasztani..
Gyermekeknek 6 éves kor alatt 3000.-FT/fő összeget számolunk fel, 6 és 10 év kor között pedig 50% kedvezményt biztosítunk.
Van lehetőség babysitter és gyereksarok bérlésére, amelyet 20.000,-Ft/4 óra/10 gyermek áron tudunk biztosítani.
Esküvői menü kóstolására nincs lehetőség, az étlapon szereplő ételekből biztosítunk 20% kedvezményt 1 alkalommal, maximum 4 fő részére.
Az esküvői rendezvény zártkörűségére szintén az 1.750.000,-Ft+13% szervízdíj, étel-ital számlaösszeg esetében van lehetőség.
Szombati napokon csak zártkörű rendezvényként áll módunkban az éttermet biztosítani.
Az esküvői rendezvények foglalójának összege 200.000.-Ft, amely készpénzben fizetendő, az időpont csak ennek befizetése után válik véglegessé. A várható számlaösszeg további 80%-át az esküvő előtt 1 héttel, a fennmaradó 20%-ot az esküvő után maximum 48 órával szükséges befizetni. A végső létszámot az esküvő előtt 1 héttel kell megadni.
Az étterem 2 különterme bérelhető öltöző, készülődés, stb. célra, igény esetén. Erről a személyes egyeztetés alkalmával üzletvezetőink adnak bővebb felvilágosítást.
Az éttermünk hivatalos nyitvatartási ideje 12:00 – 24:00 óráig tart. Meghosszabbított nyitva tartás esetében megkezdett óránként 35.000,-Ft/óra túlóra díjat számolunk fel.
A rendezvény végének maximalizált időpontja 04:00 óra.
Az esküvői rendezvények kezdési időpontja 17:00. Korábban kezdődő rendezvényeknél a terembérlet 100.000,- Ft/óra, amely összegért megállapodás szerint egyéb étel-ital rendelhető.
Az esküvői rendezvényen vagy DJ, vagy élő dobbal nem felszerelt zenekar vehet részt.
Esküvői torta behozatala lehetséges, egyéb más élelmiszer (pl. aprósütemény, pogácsa stb.) nem.
A svédasztalos és a tányérszervizes menük ételei nem keverhetők.
Ha az esküvőn az étterem székeit és/vagy asztalait az étteremből ki és vissza kell mozgatni, bármi a megrendelő által kért, hozott más bútor okán, abban az esetben 40-60.000,-Ft felárat számolunk fel.
Megértésüket köszönjük.
Hemingway étterem, 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2. - Feneketlen tó
Telefon/fax: 381-0523; asztalfoglalás: 381-0522; e-mail: manager@hemingway-etterem.hu