CSOKIS PISKÓTA, MINŐSÉGI BELGA PIRÍTOTT MAKADÁMDIÓS CSOKI KRÉMMEL
{ SPONGE CAKE, MACADAMIA – CHOCOLATE CREAM }
DIÓS TÉSZTA ALAPON, FŐZÖTT VANÍLIÁS DIÓ KRÉMMEL
{ WALNUTS-COOKED VANILLA CREAM }
FRISS BAZSALIKOMMAL FŐZÖTT TEJSZÍNHABOS EPERKRÉM, FEHÉR CSOKIS ROPPANÓS DARABOKKAL, VANÍLIÁS PISKÓTÁN
{ FRESH BASIL, CREAMY STRAWBERRY, WHITE CHOCOLATE, SPONGE CAKE }
MOGYORÓS PISKÓTA ALAPON, KANDÍROZOTT NARANCCSAL ÍZESÍTETT NARANCSKRÉMMEL, GANACHE-SAL BORÍTVA
{ HAZELNUT PASTRY, CANDY ORANGE, CHOCOLATE GANACHE }
TOKAJI ASZÚ VANÍLIARÚDDAL FŐZVE, SÁRGAKRÉM TEJSZÍNHABBAL LAZÍTVA, PISKÓTA, FAHÉJAS SZEGFŰSZEGES VÖRÖSBOR ZSELÉ, FEKETE CSOKOLÁDÉ GANACHE KRÉM
{ TOKAJ WINE W. VANILLA-CINNAMON CREAM, WINE JELLY, CHOCOLATE }
EMELETES, KOCKA, KEREK 10-16-24 SZELETES
{ 10-16-24 SLICE }
JOGHURTOS ERDEI GYÜMÖLCSÖS MOUSSE TORTA
{ FOREST FRUIT YOGURT MOUSSE }
MASCARPONES PISZTÁCIATORTA
{ WHITE CHOCOLATE, PISTACHIO }
CSOKOLÁDÉS EPERTORTA
{ CHOCOLATE, STRAWBERRY }
Hemingway étterem, 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2. - Feneketlen tó
Telefon/fax: 381-0523; asztalfoglalás: 381-0522; e-mail: manager@hemingway-etterem.hu