köszönetnyilvánítások

ERRE AZ ESTÉRE EMLÉKEZNI FOGTOK

Köszönetnyilvánítások

Néhány a számtalan, kedves üzenet közül...

“Tisztelt Uram- Kedves Csaba és Mindenki aki közreműködött!

Ez úton köszönjük meg Önöknek a szíves vendéglátást! Az ételek és az italok tökéletesek voltak, szépen szervírozva , nagyon finom ízharmóniával. Nagyszerű volt a külön terem!

Külön köszönjük az elegáns, figyelmes egész esti kiszolgálását Attilának, aki fáradhatatlanul nézte, mikor s mit szeretnénk.

Nagyon kellemes volt Önöknél, máskor is szívesen megyünk!

Köszönettel üdvözöljük Önöket,

Farkasdy Piroska és Varga Gyula”

“Kedves Tamás és Csaba!

Hosszú keresés után rátaláltunk a Hemingway Étteremre, ami életünk legjobb választása volt.

Fontos szempont volt számunkra, hogy a násznép jól érezze magát, színvonalas legyen a menü és hatalmas terasszal rendelkezzen az étterem. A foglalástól a nagy napig a segítségünkre volt a Hemingway Étterem összes Munkatársa. Ugyan nekünk nem volt esküvőszervezőnk, azonban a maximális segítségnyújtás mellett, amit az étterem Vezetőségétől kaptunk, nem is éreztük hiányát.

Az ételek különlegesek és finomak voltak, a borok kellemesek és frissek.

Köszönjük!

Barbara és Barnabás”

“Tisztelt Hemingway Étterem, kedves Tamás!

Mivel az esküvőnk másnapján hajnalban elutaztunk nászútra, ezért csak most van alkalmam megköszönni a fantasztikus helyszínt, ételeket és kiszolgálást, amiben az esküvői ebédünkön részesültünk.

Az esküvőnkön az Önök munkájának hála, minden pontosan úgy és akkor történt, ahogyan és amikor szerettük volna, az ételek kiválóak voltak, és a torta is csodálatos lett! A kiszolgálás első osztályú volt, mint minden alkalommal amikor korábban az étteremben jártunk vendégként. 🙂 Nagyra értékeljük az odafigyelésüket a speciális ételeket igénylő vendégeinkre!

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy segítettek olyanná tenni a nagy napunkat, amilyennek azt elképzeltük!

További jó munkát kívánunk,

Üdvözlettel:

Boglárka & Tamás”

Kedves Hemingway Étterem!

Szeretnénk megköszönni, hogy Önöknél ünnepelhettük meg házasságkötésünket január 20-án. Rendkívüli élmény volt és minden tiszteletünk az Önöké, főleg, hogy a másnapi brunchon olyanok voltak a felszolgálók, mintha 10 órát aludtak volna, pedig tudjuk, hogy sajnos ennek csak a töredéke volt 🙂

Küldök pár képet, kiemelve, hogy a “kis” T-rexünk is óriásit bulizott! 🙂

Üdvözlettel:

Thanh & Peti"

“Kedves Péter

az augusztusi esküvőnk óta sok idő eltelt, de meg mindig elevenen el bennünk az emléke és ez nagyon nagy részben Önöknek köszönhető. Már a szervezés során is lenyűgözött a flexibilitásuk és tapasztalatuk, de az esküvő napja, végképp meggyőzött minket az önök profizmusáról. Megérkezésünkkor minta egy álom beteljesülésének szolgálnának színpadul, minden olyan magától érthetődőül zajlott… A személyzet mindig figyelmesen, udvariasan, a megfelelő pillanatban szolgálta fel a következő fogast vagy töltötte újra a poharat… csöndben, láthatatlanul, de aktívan jelen volt. Nagyon megnyugtató érzés volt az ő kezükbe adni az est lebonyolítását. A fogások különlegesek és fenségesek voltak, a tálalás hibátlan és a sütemények is méltók voltak egy esküvői tortához.

Még egyszer köszönjük a kedvességüket, figyelmességüket és profizmusukat!

Szeretettel,

Ági és Matthias”

“Kedves Péter

Szeretnénk mégegyszer megköszönni, hogy nálatok tölthettük életünk legfontosabb napját. A helyszín gyönyörű volt, az ételek is nagyon finomak voltak, a vendégek teljesen odavoltak, mindenkinek örök emlék marad.

Köszönjük Önnek is a segítséget, amit a szervezésben és lebonyolításban nyújtott.

Üdvözlettel,

Alinka és Gyula”