Köszönetnyilvánítások

Kedves Hemingway Étterem!

Szeretnénk megköszönni, hogy Önöknél ünnepelhettük meg házasságkötésünket január 20-án. Rendkívüli élmény volt és minden tiszteletünk az Önöké, főleg, hogy a másnapi brunchon olyanok voltak a felszolgálók, mintha 10 órát aludtak volna, pedig tudjuk, hogy sajnos ennek csak a töredéke volt 🙂

Küldök pár képet, kiemelve, hogy a “kis” T-rexünk is óriásit bulizott! 🙂

Üdvözlettel,
Thanh&Peti

 

“Kedves Péter,

az augusztusi esküvőnk óta sok idő eltelt, de meg mindig elevenen el bennünk az emléke és ez nagyon nagy részben Önöknek köszönhető.
Már a szervezés során is lenyűgözött a flexibilitásuk és tapasztalatuk, de az esküvő napja, végképp meggyőzött minket az önök profizmusáról. Megérkezésünkkor minta egy álom beteljesülésének szolgálnának színpadul, minden olyan magától érthetődőül zajlott… A személyzet mindig figyelmesen, udvariasan, a megfelelő pillanatban szolgálta fel a következő fogast vagy töltötte újra a poharat… csöndben, láthatatlanul, de aktívan jelen volt. Nagyon megnyugtató érzés volt az ő kezükbe adni az est lebonyolítását. A fogások különlegesek és fenségesek voltak, a tálalás hibátlan és a sütemények is méltók voltak egy esküvői tortához.
Még egyszer köszönjük a kedvességüket, figyelmességüket és profizmusukat!
Szeretettel,
Ági és Matthias”

 

“Kedves Péter!

Már három hét eltelt a Önöknél megtartott születésnapi rendezvényünk óta, amiről a mai napig nagy élménnyel beszélünk. A sikeres rendezvényt nemcsak a jó társaságnak köszönhetjük, hanem annak is, hogy az étterem egy meghitt, kellemes környezetet nyújtott számunkra. Ehhez hozzájárultak még a délutáni süteménykreációk és a vacsora, amik mindenkinek nagyon ízlettek.
Ezúton szeretném megköszönni, hogy társaim voltak a szervezésben és az Önök oldaláról mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat a Hemingway Étteremben!

További jó munkát kívánok és mindenképpen találkozni fogunk még!

Üdvözlettel:

Sieben Mónika”

 

“Kedves Péter!

Mivel az esküvőnk másnapján hajnalban elutaztunk nászútra, ezért csak most van alkalmam megköszönni a fantasztikus helyszínt, ételeket és kiszolgálást, amiben az esküvői ebédünkön részesültünk.

Az Önök étterme tökéletes választás volt, szebb és jobb helyet keresve sem találtunk volna! Minden vendégünk csodásan érezte magát és nagyon elégedett volt, igazság szerint férjemmel beszélgetve megállapítottuk, hogy nagyon szívesen lettünk volna vendégek a saját esküvőnkön!

Nagyon köszönjük a segítségét és én személy szerint a türelmét és a kommunikatív hozzáállását az előkészületek alatt.Biztos vagyok benne, hogy örömmel fogunk visszajárni Önökhöz nosztalgiázni
a jövőben, a csodás környezet és konyha együtt, mondhatom, a kedvencünk lett!

Üdvözlettel és köszönettel:

Kaján Katalin és Halász Viktor”

 

“Kedves Péter!

Szeretnénk köszönetünket kifejezni az esküvői ebéd színvonalas lebonyolításáért,igazán kedvére volt az egész családnak, számunkra pedig méltó koronája az esküvőnknek! ” A helyszín, a finom ételek és a kiszolgálás” Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan ígérhetem,hogy visszatérünk!

Üdvözlettel:Szepesi János”

 

“Kedves Péter!

Kérem, engedje meg, hogy a feleségem és a magam nevében is megköszönjem a munkájukat, nagyon színvonalas fogadást szerveztek nekünk, mindennel nagyon meg voltunk elégedve – és a vendégeink is. Kérem adja át köszönetünket Csabának és a csapatának is ismét, mindent nagyon gördülékenyen kezeltek.

További sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel,
Szabó Zita és Szabó Tibor”

 

“Kedves Péter!

Lassan 2 hónapja már, hogy a Hemingway étterem “otthont adott” esküvői vacsoránknak. Vendégeinkkel együtt mi is remekül éreztük magunkat, minden megvalósult, amit erre az estére terveztünk, és hosszú-hosszú ideig fogjuk még emlegetni életünk eddigi legszebb napját, a kellemes teraszt, a finom falatokat és a személyzet segítőkészségét.

Nagyon köszönjük a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott segítségeteket, a profi munkát. Kívánjuk, hogy még sok-sok vendég érezhesse magát olyan jól Nálatok, mint mi.

Üdvözlettel,

Nóra és Kristóf”

 

“Kedves Péter!

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden segítséget! Meseszép esküvőnk volt nálatok a legmagasabb szintű profizmussal:-) Külön köszönet az aznap esti személyzetnek:-)
Csak ajánlani tudunk Benneteket!
Mindent köszönünk:-)”

 

“Kedves Péter!

Szeretnénk megköszönni, hogy Önöknél tarthattuk az esküvői ebédünket. Mindennel meg voltunk elégedve. Finomak, ízletesek voltak az ételek, csodálatos volt a dekoráció és a tálalás, profik és kedvesek voltak a felszolgálók.
Köszönjük Önnek is a segítséget, amit a szervezésben és lebonyolításban nyújtott.
Üdvözlettel:
Györgyi Barbara”

 

“Kedves Péter!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni, hogy nálatok tölthettük életünk legfontosabb napját. A helyszín gyönyörű volt, az ételek is nagyon finomak voltak, a vendégek teljesen odavoltak, mindenkinek örök emlék marad.
Üdvözlettel,
Alinka és Gyula”

 

“Kedves Péter!

Köszönjük szépen a finom ételeket, a kitűnő kiszolgálást és a csodás zenét a múlt pénteki esküvői vacsoránkon. A felszolgálók végig nagyon figyelmesek és türelmesek voltak, le a kalappal.A Hemingway tényleg pazar helyszín bármilyen alkalomra. Hangulatos fényeivel, a meleg fabútorokkal és a dús növényzettel – egy igazi ékszerdoboz.
Nagyon jól éreztük magunkat!
Üdvözlettel, Kerekes Kata és Lelkes Gábor”

 

“Kedves Péter, Csaba,

nagyon szépen köszönjük a tegnap estet, igazán fantasztikusan éreztük magunkat; szuper este volt, el sem tudtuk képzelni, hogy ennyire csodás lesz; mindenki igazán kedves és segítőkész volt, nagyon köszönjük!
Viktória Katona-Kis”

 

“Kedves Péter!

Örülünk, hogy a Hemingway éttermet választottuk az esküvői ünnepi ebédünkhöz, mert nagyon jól sikerült, mind mi mind a vendégek elégedettek voltak. Szeretném kiemelni a felszolgálókat, nagyon kedvesen, türelmesen és profin “vezényelték le” az ebédet, minden kérésünknek eleget tettek, tényleg vendégeink is megjegyezték hogy fantasztikus volt a kiszolgálás. Az ételek ízletesek voltak és a mennyiség is megfelelő volt.

Köszönöm még egyszer a lehetőséget és az Ön segítő készségét!

Kívánok további sikereket és nyugodt szívvel fogom ajánlani ismerőseimnek az éttermet.
Üdvözlettel,
Zilahi Katalin”

 

“Kedves Péter!

Ezúton szeretném megköszönni azt a sok segítséget, rugalmas hozzáállást, lelkiismeretes munkavégzést, amelyet Ön és a Hemingway Étterem munkatársai tanúsítottak az esküvőnk kapcsán: mind az ételek, mind a felszolgálás kifogástalan volt, a gyönyörű terasz és terítés pedig csak fokozta a remek hangulatot.

Kívánjuk, hogy legyenek sikeresek, szervezzenek nagyon sok rendezvényt és esküvőt, a fenti sorok és a mellékelt képek pedig hozzanak szakmai előrelépést mindenki számára!

Üdvözlettel

Hézer Judit és Lukácsi Péter”

Maci Laci&Cindy4
ultetesi rend
ulteto

 

“Köszönünk szépen mindent, fantasztikus esküvői helyszínt teremtettetek! Mindenki nagyon jól érezte magát”