Karácsony 2019 – Xmas 2019

A Hemingway étterem Buda egyik klasszikus étterme, mely a Feneketlen tó partján, gyönyörű környezetben található.Az étterem előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló helyszíne lehet különböző jellegű és méretű rendezvényeknek.Az éttermet teljes területét tekintve akár 300 fős rendezvényre is ajánljuk, ugyanakkor a tereket szeparálni is tudjuk egymástól.Különtermeink kiválóan alkalmasak a kiegészítő programok lebonyolítására.

Tekintse meg karácsonyi menüsorainkat! Igény esetén, ajánlatkérése alapján egyedi ajánlatot küldünk rendezvényére.

Ajánlatkérés: manager@hemingway-etterem.hu

 

HEMINGWAY KARÁCSONYI MENÜ “A”

 

Welcome koktél és falatkák

Aperol spritz, Hugo koktél (prosecco, bodza, lime, menta)

Ricottás-spenótos-sonkás mini rétes

Aszaltszilvás-káposztás-kacsahúsos hasé

1550.-Ft+ áfa+12% szerviz

 

ELŐÉTELEK

Tokaji kacsamáj torta, brióssal és mézes fügével

Kárpáti fogas tekercs zelleres-almás uborkasalátával, citromos-kapros majonézzel

Dióbundában sült csirkefalatok kéksajt dresszinggel zöldsaláta ágyon, sült paradicsommal

Házi füstölt szűzpecsenye juhsajtos paprika salsá-val

 

SALÁTA

Baconos brokkoli és burgonya saláta dijoni majonézzel és füstölt gomolyával

LEVES 

Birsalmás sütőtökkrém leves marcipános kaláccsal

 

FŐÉTELEK 

Mézeskalácsos vaddisznópörkölt fenyőmagos burgonyafánkkal

Borjúpaprikás, kemencében sült túrós csuszával

Csirkemell steak kecskesajt fondüvel, fenyőmagos spenóttal és édesburgonyával

Francia tejfölben sült lazac, kemencés téli zöldségekkel

 

FRISSEN SZELETELVE

Zsályás gombával és mangalica sonkával töltött borjúszegy

VEGETÁRIÁNUS 

 Parajos-ricottás canneloni

 

DESSZERTEK 

Mini diós rózsakalács narancsos vanília krémmel

Csipkebogyós-marcipános mézes krémes

Gesztenyés-megyes triffle 

7000.-Ft+áfa+12% szerviz

  

HEMINGWAY KARÁCSONYI MENÜ “B

 

Welcome koktél és falatkák 

Aperol spritz, Hugo koktél (prosecco, bodza, lime, menta) 

Ricottás-spenótos-sonkás mini pizza tekercs

Aszaltszilvás-káposztás-kacsahúsos hasé

1550.-Ft+áfa+12% szerviz

  

ELŐÉTELEK 

Füstölt lazac tatár citromborsos sajtkrémmel, főtt tojással

Dijoni mustáros-mézes sonkával töltött malackaraj körtesalátával

Aszalt szilvával töltött csirke, almás-zeller salátával és pirított dióval

Hideg olasz marhasült parmezános-zöldséges tészta salátával

 

SALÁTA

Kandírozott cékla saláta pirított dióval, ropogós kecskesajttal, görög joghurttal

 

LEVES

Vaddisznó gulyás kecskesajtos gnocchival

 

FŐÉTELEK 

Gundel fogas filé

(szarvasgombás hollandi mártás, leveles paraj, burgonyakrém)

Gesztenyés libamájjal töltött pulykamell vajban párolt körtével

Lassan sült kacsacomb serpenyős burgonyával és rozmaringos almapürével

Rántott mini bécsi majonézes burgonyával

 

FRISSEN SZELETELVE 

  Sörrel locsolt malacsült bacon-ös kelbimbóval

 

VEGETÁRIÁNUS 

  Gnocchi sajtmártással , grillezett gombákkal és tökmagos pestóval

 

DESSZERTEK

Csúsztatott csokoládés palacsinta torta

Ánizsos-narancsos karamell mousse vaníliával

Erdei gyümölcsös triffle

7000.-Ft+áfa+12% szerviz

 

 ITALCSOMAG 19-24 óráig

 

Szénsavas üdítők-Sparkling soft drink(Coca-cola)

Rostos üdítők -Juice(Cappy)

Szénsavas-szénsavmentes ásványvíz-Mineral water (Naturaqua)

Boglári Olaszrizling –White wine

Boglári Kékfrankos Rosé –Rose wine

Boglári Cabernet Cuvée –Red wine

Csapolt sörök-Drought beer (Dreher)

Kávé-Coffee(Perté)

4400.-Ft+áfa+12% szerviz

 

30 FŐ ALATTI CSOPORTOK RÉSZÉRE

 

A 3 fogásos menü ára 6500.-Ft+5% áfa+12% szerviz

A 4 fogásos menü ára 6900.-Ft+5% áfa+12% szerviz

 

ELŐÉTELEK 

Tokaji kacsamáj torta, brióssal és mézes fügével

Aszalt szilvával töltött csirke, almás-zeller salátával és pirított dióval

Füstölt lazac tatár citromborsos sajtkrémmel, főtt tojással

Dijoni mustáros-mézes sonkával töltött malackaraj körtesalátával

 

LEVES

Vaddisznó gulyás kecskesajtos gnocchival

Birsalmás sütőtökkrém leves marcipános kaláccsal

 

FŐÉTELEK 

Mézeskalácsos vaddisznópörkölt fenyőmagos burgonyafánkkal

Borjúpaprikás, kemencében sült túrós csuszával

Csirkemell steak kecskesajt fondüvel, fenyőmagos spenóttal és édesburgonyával

Gundel fogas filé

(szarvasgombás hollandi mártás, leveles paraj, burgonyakrém)

Lassan sült kacsacomb serpenyős burgonyával és rozmaringos almapürével

Rántott mini bécsi majonézes burgonyával

 

DESSZERTEK

Mini diós rózsakalács narancsos vanília krémmel

Csipkebogyós-marcipános mézes krémes

Gesztenyepürés-megyes triffle

(pohár desszert)

Ánizsos-narancsos karamell mousse vaníliával

 

Feltételek

Az esetleges létszám-, illetve menümódosításokat kérjük legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt, juttassák el hozzánk, az ezután beérkező változtatásokat nem áll módunkban figyelembe venni.
Mivel a rendezvény várható végösszege meghaladja a 300 000 Forintot, kérjük Önt 200 000 Ft foglaló befizetésére, amelyet a pénztárunkban ejthet meg, illetve egy megrendelőlevél küldésére, a manager@hemingway-etterem.hu e-mail címre.

Éttermünk hivatalos nyitvatartási ideje 12:00 – 24:00 óráig tart. Meghosszabbított nyitva tartás esetén (éjfél után) megkezdett óránként 30 000 Ft/óra bruttó terembérleti díjat számítunk fel.
A rendezvény végének maximált időpontja 04 óra.

A későbbi félreértések elkerülése miatt: csak előleggel megerősített megrendelést tartunk nyilván, addig ajánlatként kezeljük és előfordulhat, hogy más Önöket megelőzve lefoglal egy rendezvényt az elképzelt dátumra. Opcionális foglalásokat maximum 4 hétig tudjuk tartani.

Megértésüket köszönjük.

„Hemingway, az élmény mindenkié”

Hemingway étterem, 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2. Feneketlen tó
Telefon/fax: 381-0523; asztalfoglalás: 381-0522; e-mail: manager@hemingway-etterem.hu
www.hemingway-etterem.hu